1
Hide filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
Available online
      • ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      • ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      • ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      CORENGTH

      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក

      8828118
      $35,00
      ពន្ធត្រូវបានបូកបញ្ចូល
      • ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      • ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      • ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន COOKIES & គ្រីម 450ក
      ទំហំ:
      ចំនួន

      Home Delivery
      Within 48 Hours
      Available
      Click & Collect
      Pickup in store within 4 Hours
      យើងបានបង្កើតម៉្សៅនេះឡើងសម្រាប់ង្កចូលចិត្តហាត់ហ្វីតណេសដែលស្វែងរកម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនដែលធាតុផ្សំសមញ្ញ។

      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះគឺធ្វើឡើងនៅប្រទេសបារាំង ម៉្សៅកាកាវមានជាតិខ្លាញ់តិច រសជាតិដើម សារធាតុផ្សំរបស់ដើម stevia ដែលជារុក្ខជាតិគេយកមកធ្វើជាជាតិផ្អែម និងជ័ររបស់ដើមអាកាស្យាសម្រាប់ជាតិគ្រីមខាប់

      ការរៀបចំម៉្សៅដែលសម្បូរទៅដោយប្រូតេអ៊ីន រសជាតិ ដែលមានជាតិផ្អែមដែររសជាតិនំឃុកឃី និងគ្រីម ; គ្រឿងផ្សំ: ធាតុផ្សំម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន (ធាតុមិនឲ្យឆាប់កក:ជាតិឡេស៊ីទីនៃផ្កាឈូករ័ត្ន) (ទឹកដោះគោ*) (90%) ទឹកដោះគោមិនមានជាតិខ្លាញ់ * ម៉្សៅ, ម៉្សៅកាកាវមានជាតិខ្លាញ់តិច (2.0%), ក្លិនបែបធម្មជាតិ និងម៉្សៅកំហាប់:ជ័ររបស់ដើមអាកាស្យា ជាតិផ្អែម:ជាតិ steviol glycosides (0.12%); *អាឡែកស៊ី ; អាចមានជាតិនៃ: ម៉្សៅ ស៊ុត សណ្តែកសៀង ស៊ុលហ្វាត ត្រី ឃិនឆាយ និងគ្រាប់ធញ្ញជាតិ

      BENEFITS

      ជួយជូសជុលនិងអភិវឌ្ឍន៏សាច់ដុំ

      ប្រូតេអ៊ីនជួយរក្សានិងបង្កើនម៉ាស់សាច់ដុំ

      បំពេញសារធាតុប្រូតេអ៊ីន

      រូបមន្តផ្សំឡើងពីម៉្សៅប្រូតេអ៊ីន 70%

      រស់ជាតិ

      រសជាតិរបស់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយើងខ្ញុំគឺផ្តល់ជូននូវរសជាតិបែបធម្មជាតិដើម

      TECHNICAL INFORMATIONS

      ចំនួននៃសារធាតុបំប៉ន

      តារាងធាតុបំប៉ន:ការពិសា ក្នុង 100ក | ក្នុង 30ក
      ថាមពល:361 kcal | 108 kcal
      ថាមពល: 1538 Kj | 461 Kj
      ខ្លាញ់:3.7 ក | 1.1 ក
      ដែលមានងាស៊ីដជាតិខ្លាញ់:2.1 g | 0.6 g
      កាបូអ៊ីដ្រាត: 14 g | 4.2 g
      ជាតិស្ករ:10 g | 3.1 g
      ប្រូតេអ៊ីន: 70 g | 21 g
      អំបិល:1.3 ក | 0.45 ក

      តួនាទីរបស់ប្រូតេអ៊ីន

      មានសារធាតុបំប៉នធំៗ៣: ប្រូតេអ៊ីន ខ្លាញ់ និងកាបូអ៊ីដ្រាត អ្វីដែលសារថាតុនេះធ្វើការនោះគឺផ្តល់នូវថាមពលទៅរាងកាយជាទម្រង់កាឡូរី ក្នុងចំណោមអត្ថប្រយោជន៏ដទៃទៀត
      កាបូអ៊ីដ្រាតជាប្រភពចម្បងនៃថាមពលជូនទៅដល់រាងកាយនិងធ្វើជាគ្រឿងបញ្ឆេះដ៏ឥតខ្ចោះដល់ការហាត់ប្រាណប្រូតេអ៊ីនជាគ្រឿងបំប៉នធំមួយក្នុងចំណោមគ្រឿងទាំង៣ ហើយវាពិតជាសំខាន់ក្នុងការបង្កើនម៉ាស់សាច់ដុំ និងការដំណើរការនៃរាងកាយបានត្រឹមត្រូវ

      របៀបក្នុងការរៀបចំម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនរបស់អ្នក?

      យើងសូមណែនាំឲ្យលាយម៉្សៅ២ស្គូបបញ្ចូលគ្នាជាមួយនិងទឹក 150 មល (ស្មើរនិង 30ក) នៅក្នុងដបក្រឡុក
      ថែមរឺថយបរិមាណទឹកតាមចិត្តអ្នកចង់បានលាយគ្នារយះពេល៣០វិនាទី រួចពិសាវាចុះ
      សម្រាប់ចង់បានទឹករាងខាប់ជាងមុន សូមលាយម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនជាមួយភេសជ្ជះធ្វើពីពពួករុក្ខជាតិ​ រឺទឹកដោះគោសូមពិសាវាក្នុងរយះពេលមួយម៉ោងពេលលាយវាហើយ

      តើម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនជាអ្វី?

      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនជាពពួកប្រូតេអ៊ីនដែលមានជាតិឡាក់តូសេរូម (ទឹកដោះគោ)

      ជម្រើសរបស់យើងសម្រាប់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះ

      ចំណុះ 21 ក្រាមនៃប្រូតេអ៊ីន និងចំណុះ 5.2 ក្រាមនៃ BCAAs ក្នុងមួយដបអាចជួយអ្នកឲ្យឈានបានដល់គោលដៅហាត់បាន។
      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះធ្វើនៅប្រទេសបារាំងធាតុផ្សំរបស់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយកមកពីប្រទេសនៃសហភាពអ៊ឺរ៉ុប
      យើងជ្រើសរើសយកការបន្ថែមរសជាតិដើមនិងការចម្រាញ់ជាតិពីដើម (steviol glycosides)ដែលជាធាតុផ្សំដ៏ផ្អែមខ្លាំងមួយទាញយកពីធាតុផ្សំរបស់ធម្មជាតិវាចម្រាញ់ចេញពីដើម ដែលជារុក្ខជាតិមានប្រភពមកពីអាមេរិកខាងត្បូង ដែលស្លឹករបស់វាមានរសជាតិផ្អែម

      រសជាតិ ហើយនិងរូបមន្តអាចខ្លីហើយសមញ្ញ

      យើងបានដាក់ការខិតខំប្រឹងប្រែងយ៉ាងខ្លាំងទៅលើម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនដែលមានរសជាតិថេរនិងជាប់បានយូរ
      បើសិនជាអ្នកស៊ាំទៅនិងម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនណាដែលមានជាតិផ្អែមបែបកែច្នៃដូចជា sucralose និង acesulfame K ដូច្នេះរសជាតិនៃម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនថ្មីនេះអាចរាងសាបបន្តិចសម្រាប់អ្នកពេលពិសាលើកដំបូង
      ដើម្បីបង្កើនរសជាតិ អ្នកអាចថែមថយនៃចំនួនទឹកដែលអ្នកលាយជាមួយម៉្សៅបានលៃលកវាត្រឹម 50 មល នោះវានឹងផ្លាស់ប្តូរនូវរសជាតិនិងកំហាប់បានយ៉ាងខ្លាំង
      គោរពតាមការធ្វើតេស្តដែលបានធ្វើ ការណែនាំរបស់យើងគឺចំណុះ 150 មល ក្នុងមួយដប

      គុណភាពនៃការផលិតនិងការទទួលស្គាល់

      ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយើងផលិតនៅប្រទេសបារាំង ធាតុផ្សំរបស់ម៉្សៅប្រូតេអ៊ីនយកមកពីប្រទេសនៃសហភាពអ៊ឺរ៉ុប
      ទទួលស្គាល់ដោយកន្លែងផលិតអាហារ IFS
      ផលិតផលធ្វើតាមការអនុវត្តនៃការផលិតត្រឹមត្រូវនិងគោលការណ៏នៃ HACCP
      ស្តង់ដារ ISO 26 000
      ការគ្រប់គ្រងគុណភាពរួមមានការពិនិត្យមើលលើ ធាតុគីមីដល់រាងកាយ ញាណ​ មីក្រូជីវសាស្រ្ត ជាតិពុល នៅសង្វាក់ផលិតកម្មចុងក្រោយរបស់់ផលិតផល:គោរពតាមគោលការណ៏អនាម័យនិងគុណភាពនៃរសជាតិដែលមានការធានា

      ពេលណាគួរតែពិសាម៉្សៅប្រូតេអ៊ីននេះ?

      ពិសាវាក្នុងរយះពេល៣០នាទីបន្ទាប់ពីហាត់កីឡាចប់
      សូមណែនាំឲ្យលាងដបក្រឡុកភ្លាមៗបន្ទាប់ពីប្រើប្រាស់រួច
      អ្នកអាចបំប៉នវាពីលើរបបអាហារអ្នកដោយពិសាម៉្សៅប្រូតេអ៊ីននៅពេលព្រឹករឺមុនពេលហាត់

      សេចក្តីណែនាំឲ្យប្រើប្រាស់

      បន្ថែមពីលើសកម្មភាពផ្នែករាងកាយ វាពិតជាសំខាន់ណាស់ក្នុងការរក្សានូវរបបអាហាឲ្យប្លែកគ្នា មានតុល្យភាព និងរក្សានូវជីវិតរស់នៅបែបសុខភាពល្អ
      សម្រាប់ការប្រើប្រាស់រយះពេលយូរ (> 6-8 សប្តាហ៏) វាពិតជាចាំបាច់ណាស់ក្នុងការស្វែងរកដំបូន្មានពីគ្រូពេទ្យ
      ផលិតផលនេះមិនណែនាំជូនដល់អ្នកដែលមានបញ្ហាខ្សោយក្រលៀន ខ្សោយថ្លើម ស្ត្រីមានផ្ទៃពោះ និងក្មេងមានអាយុក្រោម១៤ឆ្នាំនោះទេសូមដាក់ឲ្យឆ្ងាយពីក្មេង

      សារជាតិឡាក់តូសក្នុង 100ក

      +/- 10ក