ភាពមានខ្យល់ចេញចូលរបស់សមាសធាតុផ្សំត្រូវបានវាស់ដោយមើលលើភាពធន់នឹងចំហាយទឹកកើតដោយសារកំដៅ (RET)។
នេះគឺជាសមត្ថភាពរបស់អាវក្នុងការធ្វើឱ្យចំហាយទឹកដែលបង្កើតដោយរាងកាយបញ្ចេញមកខាងក្រៅនៅពេលកំពុងហាត់ប្រាណ ហើយដូច្នេះជៀសវាងបង្កើតជាទឹកនៅលើស្បែក។
RET កាន់តែទាប សាច់ក្រណាត់កាន់តែមានខ្យល់ចេញចូល។
RET ≤ 6៖ សាច់ក្រណាត់មានខ្យល់ចេញចូល
RET ≤ 12: សាច់ក្រណាត់មានខ្យល់ចេញចូល
RET ≤ 20: សាច់ក្រណាត់អាចអោយខ្យល់ចេញចូលបានបានតិចតួច
ភាពមានខ្យល់ចេញចូលរបស់សមាសធាតុផ្សំត្រូវបានវាស់ដោយមើលលើភាពធន់នឹងចំហាយទឹកកើតដោយសារកំដៅ (RET)។
នេះគឺជាសមត្ថភាពរបស់អាវក្នុងការធ្វើឱ្យចំហាយទឹកដែលបង្កើតដោយរាងកាយបញ្ចេញមកខាងក្រៅនៅពេលកំពុងហាត់ប្រាណ ហើយដូច្នេះជៀសវាងបង្កើតជាទឹកនៅលើស្បែក។
RET កាន់តែទាប សាច់ក្រណាត់កាន់តែមានខ្យល់ចេញចូល។
RET ≤ 6៖ សាច់ក្រណាត់មានខ្យល់ចេញចូល
RET ≤ 12: សាច់ក្រណាត់មានខ្យល់ចេញចូល
RET ≤ 20: សាច់ក្រណាត់អាចអោយខ្យល់ចេញចូលបានបានតិចតួច