រចនាឡើងដែលអំណោយផលដល់បរិស្ថាន
ការលាបពណ៌សាច់ក្រនាត់ត្រូវការទឹកច្រើន ប៉ុន្តែក៏បង្កើតជាសំណល់ទឹកពីការលាបពណ៌នោះដែរ។ ដើម្បីជួយកាត់បន្ថយផលប៉ះពាល់ដល់បរិស្ថាន យើងប្រើប្រាស់ដំណើរការលាបពណ៌ទាំងមូល ដោយចាក់បញ្ចូលម្សៅពណ៌នៅពេលសសៃជេសត្រូវបានបង្កើតឡើង។
ដោយបានធ្វើការឡើងវិញលើម៉ូតរចនារបស់កាតាបតូចនេះ Emilien ដែលជាវិស្វកររបស់យើងអាចកាត់បន្ថយផលប៉ះពាល់បរិស្ថានដោយឧស្ម័ន CO2 បើប្រៀបទៅនឹងប្រភេទមុន។
គោលបំណងរបស់យើងគឺ 100%... ជាមូលហេតុដែលយើងនៅតែស្វែងរកដំណោះស្រាយ។