ការណែនាំសម្រាប់ប្រើប្រាស់
ប្រើប្រាស់ការធ្វើតេស្ត ធ្វើឡើងស្របតាម ស្តង់ដារ EN 12546-2អាចឱ្យយើងដឹងថាធុងនេះរក្សាម្ហូបឱ្យនៅស្រល់រយៈពេល 6 ម៉ោង ជាមួយនឹងដុំទឹកកកទំងន់ (600 ក្រ)។
ដើម្បីធ្វើឱ្យប្រសើឡើងមុខងាររក្សាសីតុណ្ហភាពរបស់ធុងទឹកកកនេះ យើងសូមណែនាំ៖
- ប្រើប្រាស់ដុំទឹកកក,
- ទុកធុងទឹកកកនៅកន្លែងម្លប់,
- បើកតែនៅពេលដែលចាំបាច់ និងបិទវិញឱ្យបានលឿន។