ចំអិនអ្វីក៏ដោយនៅកន្លែងដែលលោកអ្នកចង់ចំអិន! យើងបង្ហាញនូវខ្លឹមសាររបស់ឈុតចំអិន MH100 សម្រាប់មនុស្ស 4 នាក់៖
ខ្ទះមានក្រិតចំណុះ 1 ជាមួយនឹងដៃបត់បាន 1 + ដៃបត់តូចអាចយួរដោយដៃទាំង 2។ (ចំណុះអាចប្រើបាន 2.6 ល, ចំណុះសរុប 3.1 ល, ទំងន់ 575 ក្រ, ទំហំ 22.5 សម x 12.5 សម)
ចានរាប 4 (ចាននីមួយៗមានចំណុះ 0.5 លីត្រ, ទំងន់ 69 ក្រ)
ឈុតស្លាបព្រាកាំបិតសមចំនួន 4 ឈុត, ប្រដាប់កឹបចាក់សោរ (ឈុតនីមួយៗទំងន់ 21 ក្រ)
គម្រប / តម្រង 1 (90 ក្រ)
ការជ្រើសរើសវត្ថុធាតុសម្រាប់ឈុតចំអិនរបស់យើង៖ ជម្រើសដ៏សំខាន់៖
យើងបានជ្រើសរើសដែកមិនច្រេសប្រភេទ 18/8 (304) ពីព្រោះវាផ្សំបញ្ចូលគ្នាសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ និងភាពជាប់ធនបានយូរ។វាមិនមានអុកស៊ីតកម្ម និងការពារការសឹករិចរិល។ វាមានភាពធន់ខ្លាំង និងអាចប្រើប្រាស់ជាមួយនឹងសំភារផ្ទះបាយគ្រប់ប្រភេទទាំងអស់ (រួមទាំងលោហៈ)។ហើយដោយសារតែដែកមិនច្រេសមានសមត្ថភាពចំលងកំដៅទាបជាងអាលុយមីញ៉ូម យើងបានបញ្ចូលបាតអាលុយមីញ៉ូមពីរជាន់នៅខាងក្រោមបាតខ្ទះ។ វាជួយបង្កើនការចំលងកំដៅ និងប្រសិទ្ធភាពកំដៅ និងជួយកាត់បន្ថយការប្រើប្រាស់ហ្គាស។
តើយើងជ្រើសរើសទ្រនាប់សម្រាប់ឈុតចំអិនដោយរបៀបណា?
សម្រាប់ប្រភេទ MH100 យើងបានជ្រើសរើសមិនប្រើប្រាស់ទ្រនាប់ដែលមិនស្អិតដើម្បីទទួលបានផលិតផលមួយដែលសាមញ្ញដែលធន់ទៅនឹងការប្រើប្រាស់ និងលាងគ្រប់លក្ខខណ្ឌទាំងអស់។មិនចាំបាច់ឆ្ងល់ថាត្រូវយួរតាមខ្លួន និងលាងសម្អាតយ៉ាងណាមិនធ្វើឱ្យវាខូចនោះទេ!
ហើយឥលូវនេះ យើងជម្រាប់ប្រាប់អ្នកអំពីជ័រប្លាស្ទិកនៅក្នុងឈុតចំអិនរបស់យើង!
យើងបានជ្រើសរើសជាតិប៉ូលីអាម៉ៃ (គ្រឿកាំបិត និងដៃកាន់) ប៉ូលីប្រូពីលែន (ចាន) និង ទ្រីតាន់ (គំរប) ត្រូវបានជ្រើសរើសដោយសារវាមានទំងន់ស្រាល និងធន់ទៅនឹងកំដៅ (យ៉ាងហោចណាស់ 100°C) ការប៉ះទង្គិច និងការខូចទ្រង់ទ្រាយ។
រាល់ជ័រប្លាស្ទិកទាំងអស់របស់យើងដែលប៉ះជាមួយនឹងម្ហូបមិនមានសារធាតុ Bisphenol-A (BPA) សម្របទៅតាមបទបញ្ជារបស់ប្រទេសបារាំងបច្ចុប្បន្ន។
ប៉ុន្តែ កុំដាក់ជ័រអោយប៉ះជាមួយនឹងអណ្តាតភ្លើង បើមិនអញ្ចឹងទេវាអាចនឹងរលាយ។
ដំបូន្មានរបស់យើងដើម្បីទទួលបានការប្រើប្រាស់ឈុតចំអិនបានល្អបំផុត៖
ឈុតចំអិនរបស់យើងអាចប្រើប្រាស់ជាមួយនឹងភ្លើងគ្រប់ប្រភេទ (ឈើ ហ្គាស អគ្គិសនី ជាដើម ល)។
ខ្ទះមានដៃបត់ពីរកំណាត់ដែលអាចចាក់សោរគំរបក្នុងអំឡុងពេលដឹកជញ្ជូន និងដៃតូចទីពីរសម្រាប់យួរប្រើដៃពីរ។
គំរបល្មមជាមួយនឹងកូនឆ្នាំង កំដៅម្ហូបក្តៅបានលឿន និងអាចប្រើជាកន្ត្រងបានផងដែរ។ចានមានក្រឡាលើបាត កាត់បន្ថយការចំលងកំដៅ និងមានប្រហោងងាយស្រួលចាប់កាន់។
តើត្រូវរក្សាទុកឈុតចំអិនដោយរបៀបណា?
លាងជម្រះដបទាំងមូល 3 ដង ជាមួយទឹកស្អាត មុនពេលយកទៅប្រើលើកដំបូង។របស់របរទាំងអស់អាចលាងជាមួយនឹងម៉ាស៊ីនលាងចានបាន ហើយនៅពេលប្រើប្រាស់ខាងក្រៅ អាចលាងវាជាមួយនឹងទឹកសាប៊ូ ឬទឹក និងដីខ្សាច់ពីទន្លេបាន
តើមានអ្វីដែលលោកអ្នកគួរតែជៀសវាងជាមួយនឹងឈុតចំអិន?
សូមកុំកំដៅកូនឆ្នាំងដោយគ្មានម្ហូប ដែលនឹងធ្វើអោយវាខូចទ្រង់ទ្រាយ និងធ្វើអោយវាខូច។នៅពេលប្រើប្រាស់ភ្លើងអុស ត្រូវប្រាកដថាអណ្តាតភ្លើងមិនប៉ះផ្ទាល់ជាមួយនឹងផ្នែកជ័រ។
បត់ដៃយួរឱ្យបានត្រឹមត្រូវមុននឹងដាក់ចំអិនលើភ្លើង។
វត្ថុធាតុផ្សំ និងបទបញ្ញត្តិ
រាល់ផលិតផល និងសម្ភារទាំងអស់របស់យើងបំពេញតាមលក្ខខណ្ឌស្តង់ដារប៉ះម្ហូបបច្ចុប្បន្ន និងមានសារជាតិ Bisphenol A (BPA) ស្របទៅតាមបទបញ្ញតិរបស់ប្រទេសបារាំង។
ឧទាហរណ៍មួយចំនួនអំពីម៉ូតរចនាឆ្លាតដែលកំពុងប្រើប្រាស់៖
ឆ្នាំង ដែលមានគំនូសរង្វាស់ចំណុះ ជួយអោយលោកអ្នកអាចវាស់វែងចំណុះ និងបរិមាណបាន។
ចានមានប្រហោងសម្រាប់ដាក់ព្យួរហាលសំងួតបានលឿន។
ហើយចុងក្រោយ ដៃយួរបិទចាក់សោរឈុតចំអិននៅពេលដឹកជញ្ជូន។
ក្រុមរចនាម៉ូតរបស់យើងបានប្រាប់លោកអ្នកអំពីរឿងរ៉ាវនៃឈុតចំអិន MH100 នេះ៖
ពីដំបូងឡើយ យើងចង់រចនាផលិតផលដែលអាចអោយលោកអ្នកយកគ្រប់យ៉ាងតាមខ្លួន និងចំអិននៅខាងក្រៅ ហើយក្នុងពេលជាមួយគ្នានៅតែស្អាត និងងាយស្រួលប្រើ។
តើមានអ្វីបន្ទាប់ទៀត? មានមនុស្សជាច្រើនបានចូលរួមនៅក្នុងការរចនាម៉ូតនៃតំណាក់កាលនីមួយៗ ម៉ូដែល 3D ការធ្វើតេស្តជាមួយអ្នកប្រើប្រាស់ថ្មី និងមានបទពិសោធន៍ អារម្មណ៍ច្រើនបែប និងចុងក្រោយ ផលិតផលដែលយើងមានមោទនភាពចំពោះវា៖ ឈុតចំអិនម្ហូប "turn key" ងាយស្រួលយកតាមខ្លួន និងប្រើប្រាស់ ដូច្នេះលោកអ្នកអាចប្រើប្រាស់វាដោយមិនស្ត្រេសនៅខាងក្រៅ។
មានពាក្យមួយចំនួនអំពីម្ហូបអាហារពីក្រុមអ្នករចនាម៉ូតរបស់យើង៖
"ជាមួយនឹងការឡើងភ្នំ ចំណង់ចំណូលចិត្តរបស់យើងគឺការចំអិនម្ហូប។ ទោះបីជានៅខាងក្រៅក៏ដោយ លោកអ្នកអាចចំអិនម្ហូបច្រើនយ៉ាងលើសពី pasta។ ហើយហេតុអ្វីមិនជ្រើសរើសផលិតផលរបស់អ្នកនៅពេលកំពុងឡើងភ្នំ។ នៅចុងបញ្ចប់ វាផ្តល់ភាពងាយស្រួលក្នុងការចំអិន ហើយនេះគឺជាអ្វីដែលយើងចង់ទទួលបានមកវិញជាមួយនឹងឈុតចំអិនម្ហូបនេះ៖ យើងចង់ធ្វើអោយជីវិតអ្នកឡើងភ្នំកាន់តែងាយស្រួល។ម្ហូបមានរសជាតិផ្សេងគ្នានៅពេលបរិភោគខាងក្រៅផ្ទះ។ យើងពេញចិត្តនូវមុខម្ហូបផ្សេងៗគ្នា"