1
Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
QUECHUA

ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់

8901737
$32,36
ពន្ធត្រូវបានបូកបញ្ចូល
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
  • ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
ប្រអប់អាហាងសីតុណ្ហភាព 900 ចំណុះ 1.2 ល ដំណើរបោះតង់
ទំហំ:
ចំនួន

Home Delivery
Within 48 Hours
Available
Click & Collect
Pickup in store within 4 Hours
ចាំបាច់ត្រូវរក្សាម្ហូបឱ្យនៅក្តៅ (ឬត្រជាក់) រយៈពេលពីរបីម៉ោងឬ? អ្នករចនាម៉ូតរបស់យើងបានបង្កើតប្រអប់បាយនេះជាមួយភាពសាមញ្ញ និងមានទំងន់ស្រាល។

មាត់បើកធំស្រួលលូកយកម្ហូប (1.2ល), ដៃស្រួលយួរ និងទំងន់ស្រាល (720ក្រ) អាចយកតាមខ្លួនទៅគ្រប់ទីកន្លែង។ មួលបានជិតល្អផ្តល់សុវត្ថិភាពជាអតិបរមា។

ផ្នែកសំខាន់: 10.0% ដែកអ៊ីណុក, 90.0% ដែកអ៊ីណុក; គម្រប: 78.0% Polypropylene

, 11.0% ស៊ីលីខូន, 11.0% Styrene Ethylene Butadiene Styrene

BENEFITS

សមសីតុណ្ហៈ

រក្សាម្ហូបឱ្យនៅក្តៅរយៈពេល 16 ម៉ោង | ស្របតាមស្តង់ដារ ISO12546-1

ងាយស្រួលប្រើ

សមត្ថភាពផ្ទុក 1.2 លីត្រ | ថត 2 ដាច់ដោយឡែកពីគ្នា។

មានថតច្រើន

ម្ហូបរៀបចំមានរបៀប, ថតចំនួន 2 មាន 0.8ល និង 0.4ល សម្រាប់ខណ្ឌម្ហូប។

ធន់បានយូរ

សន្ទះខណ្ឌឌុបរឹងមាំធ្វើពីដែកមិនច្រេស 18/8 (304)

ការចុះសំរុង

រចនាម៉ូតប្រកបដោយភាពឆ្លាតវ័យ ថតទាំងពីររបស់វាអាចភ្ជាប់គ្នា ឬប្រើដាច់ដោយឡែកពីគ្នាបាន។

មិនជ្រាបទឹក

ថតនីមួយៗមិនចូលខ្យល់ជាមួយនឹងគម្របមួល។

ងាយស្រួលផ្លាស់ទី

អាចទុកដាក់បានគ្រប់ទីកន្លែង ទំងន់ស្រាល 720 ក្រ, ទំហំតូច Ø11cm x 26 សម | មានដៃយួរ។

ងាយស្រួលថែទាំ

មាត់បើកធំស្រួលលាងសំអាត។ សាមញ្ញខ្លាំង និងអាចលាងក្នុងម៉ាស៊ីនបាន។

TECHNICAL INFORMATIONS

តើមុខងាររក្សាកំដៅត្រូវបានធ្វើតេស្តយ៉ាងដូចម្តេច?

យើងបានធ្វើតេស្តលើប្រអប់ដាក់ម្ហូបនេះនៅក្នុងមន្ទីរពិសោធន៍ ស្របតាមស្តង់ដារ EN 12546-1 ក្នុងសីតុណ្ហភាព 20°C ដោយដាក់ម្ហូបពេញ។រយៈពេលនៃសីតុណ្ហភាពកើនឡើងចាប់ពី 95°C ដល់ 50°C (សីតុណ្ហភាពនៃអាហារក្តៅល្មមសម្រាប់ពិសារ) ប្រើរយៈពេល 16ម៉ោង។

ដំបូន្មានសម្រាប់បង្កើនការប្រើប្រាស់រក្សាសីតុណ្ហភាព។

ដាក់ទឹកក្តៅចូលក្នុងប្រអប់ម្ហូបអាហាររយៈពេល 5 នាទី បន្ទាប់មកផ្លាស់ប្តូរទឹកនេះជាមួយម្ហូបក្តៅ។ បិទប្រអប់ឱ្យជិត។
ប្រអប់កាន់តែពេញ វាកាន់តែរក្សារបស់របរខាងក្នុងក្តៅឬត្រជាក់បានល្អ។

តើសមាសធាតុរក្សាកំដៅដំណើរការយ៉ាងដូចម្តេច?

យើងប្រើប្រាស់សន្ទះថតឌុបមិនច្រេសជាមួយនឹងប្រឡោះខ្យល់នៅកណ្តាលដើម្បីទប់ស្កាត់ការផ្លាស់ប្តូរកំដៅដោយការចំលងកំដៅ ឬចំហាយទឹក។ ដើម្បីទប់ស្កាត់ការផ្លាស់ប្តូរកំដៅដោយការចំលងកំដៅ ស្រទាប់ទង់ដែនរលោងគ្របដណ្តប់ពីខាងក្រៅនៃសន្ទះថតខាងក្នុង។ផ្ទៃខាងលើរក្សាសីតុណ្ហភាពដោយសារវាមានទ្រនាប់ខាងក្នុងផលិតចេញពីប៉ូលីស្ទីរ៉ែន (polystyrene) រីកមាឌ។

មុខងារ

ស្វែងរកប្រអប់ដាក់បាយតែ 1 អាចប្រើប្រាស់បាន 2 យ៉ាង។ នៅលើផ្នែកខាងលើ, មានទំហំ 0.8ល សម្រាប់ដាក់កាបូហាយដ្រេត និងបន្លែ។ ខាងក្រោម ថតទំហំ 0.4ល ល្អឥតខ្ចោះសម្រាប់ដាក់ប្រូតេអ៊ីនរបស់អ្នក។ ដៃស្រួលយួរតាមខ្លួនទៅគ្រប់ទីកន្លែង ហើយប្រឡោះខ្សែយឺតសម្រាប់ដាក់ស្លាព្រាសមកាំបិត។
ហាមដាក់ប្រអប់បិទមាត់ចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនកំដៅម្ហូប!

វិធីសាស្ត្រថែទាំ

របស់ដែលអាចលាងដោយម៉ាស៊ីនបាន (គំរប + តួខ្លួន)។ បម្រាម ក្នុងករណីនេះសូមកុំឱ្យបាត់គន្លឹះខាងលើរបស់វា។ សំងួតដោយបើកគម្រប។ ទ្រនាប់គម្របខាងលើអាចដោះចេញបានដើម្បីលាង និងសំងួតដបទាំងមូល។

ការប្រើប្រាស់លើកដំបូង

លាងសំអាតផលិតផលទាំងមូល ៣ ដងជាមួយនឹងទឹកស្អាតមុននឹងប្រើប្រាស់វាជាលើកដំបូង។

វត្ថុធាតុផ្សំ និងបទបញ្ញត្តិ

ផលិតផល និងវត្ថុធាតុរបស់យើងទាំងអស់ស្របទៅតាមបទបញ្ជាដែលមានជាធរមាន។ ស្របទៅតាមបទបញ្ជារបស់ប្រទេសបារាំងបច្ចុប្បន្ន វាមិនមានសារធាតុ Bisphenol A (BPA) ឡើយ។ យើងបានជ្រើសរើសប្រើប្រាស់ដែកមិនច្រេស 18/8 (304) សម្រាប់ដបដើម្បីសុវត្ថិភាពចំណីអាហា និងគម្របខាងលើធ្វើពីប៉ូលីប្រូពីលែនដែលធន់ទៅនឹងកំដៅ និងការប៉ះទង្គិច។គន្លឹះ និងដៃកាន់របស់វាធ្វើពីស៊ីលីខូន ដែលជាវត្ថុធាតុផ្សំដែលជាប់បំផុត។

វិធីសាស្ត្រដ៏ល្អបំផុត...

មិនត្រឹមរក្សាម្ហូបឱ្យនៅក្តៅនោះទេ លោកអ្នកក៏អាចរក្សាម្ហូបឱ្យនៅត្រជាក់ផងដែរ។ ពុំមានអ្វីល្អប្រសើរជាងការញាំការ៉េមតាមផ្លូវ ដើម្បីជាការជំរុញទឹកចិត្តក្មេងៗ (និងក្មេងវ័យជំទង់ផងដែរ!)។
លោកអ្នកក៏អាចប្រើប្រាស់ប្រអប់នេះសម្រាប់ក្នុងការធ្វើយ៉ាអួបានផងដែរ៖ កំដៅទឹកដោះគោរហូតដល់ពុះ ទុកវាឱ្យត្រជាក់រហូតដល់ 43°C (ក្តៅ ប៉ុន្តែមិនរលាកនោះទេ) បន្ទាប់មកចាក់ទឹកដោះគោចូលក្នុងប្រអប់ជាមួយនឹងយ៉ាអួមួយស្លាព្រា។ បិទប្រអប់ឱ្យជិត និងទុកវាមួយយប់ (ចន្លោះពី 6 ដល់ 10 ម៉ោង)។

ការរចនាម៉ូតផលិតផល៖ ជំនាញ

មជ្ឈមណ្ឌលរចនាជាសកលរបស់ក្រុមហ៊ុន Quechua របស់យើងមានមូលដ្ឋាននៅតំបន់ Passy នៅជើងភ្នំ Mont-Blanc នៅក្នុង Haute-Savoie។
តំបន់នេះបង្កើតបានជាទីតាំងប្រជុំពិតៗសម្រាប់ក្រុមការងាររបស់យើង (អ្នករចនាម៉ូត អ្នកគ្រប់គ្រងផលិតផល វិស្វករ ជាដើម) និងអ្នកស្នេហាកីឡាខាងក្រៅ។
អត្ថប្រយោជន៍ដ៏អស្ចារ្យទទួលបានពីការរចនាផលិតផលសម្រាប់ដើរភ្នំ និងផ្តល់ជូនលោកអ្នកនូវជំនាញរបស់យើងទាំងអស់។