រៀបចំទុកដាក់
ផ្ទៃធំទូលាយដែលផ្តល់ភាពងាយស្រួលក្នុងការប្រើប្រាស់។ លោកអ្នកអាចរៀបចំអាហាររបស់អ្នកបានយ៉ាងសាមញ្ញ និងមានប្រសិទ្ធភាព។ វាអាចដាក់អាហារមួយពេលពេញសម្រាប់មនុស្សម្នាក់ ឬពីរនាក់។
ថតតែមួយគត់របស់វាអាចដាក់បានគ្រប់ទាំងអស់ ទាំងរាងការ៉េ មូល ចតុកោណ។
មានកំពស់ខ្ពស់ល្មមសម្រាប់ដាក់ដបទឹកតូចចំណុះ 33 សល (ឬកំប៉ុង) បញ្ឈរ។
យើងបានកាត់បន្ថយផលប៉ះពាល់បរិស្ថានរបស់ផលិតផលនេះ
ការជ្រលក់សាច់ក្រណាត់ តម្រូវឱ្យលោកអ្នកប្រើប្រាស់ទឹកច្រើន ហើយទឹកនោះនឹងក្លាយជាកាកសំណល់បង្ហូរចូលក្នុងប្រព័ន្ធទឹក។
ដើម្បីកាត់បន្ថយផលប៉ះពាល់បែបនេះ យើងខ្ញុំបានគោរពតាមដំណើរការជ្រលក់ដូចតទៅ៖
- យើងមិនលាបពណ៌សាច់ខាងក្នុងឡើយ។ - យើងប្រើប្រាស់ដំណើរការលាបពណ៌ទាំងមូលដោយបញ្ចូលពណ៌ទៅក្នុងសសៃចេសនៅពេលដែលសសៃចេសត្រូវបានផលិតសម្រាប់សាច់ក្រណាត់ខាងក្រៅ។
ការរក្សាកម្តៅ
យើងខ្ញុំបានធ្វើតេស្តផលិតផលនេះនៅក្នុងមន្ទីរពិសោធន៍ ដោយគោរពទៅតាមស្តង់ដា EN 12546-2 នៅសីតុណ្ហភាព 32 អង្សារសេ ដោយមិនចាំបាច់ប្រើទឹកកក ឬដាក់ត្រឹមពាក់កណ្តាលប្រអប់នោះទេ។ វាប្រើរយៈពេល 4 ម៉ោង ទើបសីតុណ្ហភាពកើនឡើងពី 5°C (សីតុណ្ហភាបម្ហូបអាហារដកចេញភ្លាមពីទូទឹកកក) ដល់ 15°C។
ដោយដាក់ទឹកកក ទម្ងន់ 420 ក្រាម សីតុណ្ហភាពនៃអាហារផ្លាស់ប្តូរពី 5°C រហូតដល់ 15°C បានរយៈពេល 5 ម៉ោង ក្នុងស្ថានភាពដូចគ្នា។
ដំបូន្មានសម្រាប់ទាញផលប្រយោជន៍ពីការប្រើប្រាស់ប្រអប់បាយជាអតិបរមា។
ដើម្បីរក្សាភាពស្រស់បានយូរ លោកអ្នកអាចដាក់ដុំទឹកកកមួយ ឬច្រើនទៅក្នុងហោប៉ាវខាងក្នុងដែលបង្កើតឡើងក្នុងគោលបំណងនេះ។ លោកអ្នកអាចដាក់ប្រអប់់បាយថ្ងៃត្រង់ និងម្ហូបទៅក្នុងទូទឹកកកមុននឹងដើរភ្នំ ឬទទួលទានដើម្បីបង្កើនភាពស្រស់របស់វា។
ប្រអប់អាហារកាន់តែពេញ វានឹងធ្វើឱ្យម្ហូបកាន់តែស្រស់។ ដុំទឹកកកមានលក់នៅក្នុងហាង ឬនៅលើវេបសាយន៍ Decathlon។
វត្ថុធាតុផ្សំ និងបទបញ្ញត្តិ
ផលិតផល និងវត្ថុធាតុរបស់យើងទាំងអស់ស្របទៅតាមបទបញ្ជាដែលមានជាធរមាន។ ស្របទៅតាមបទបញ្ជារបស់ប្រទេសបារាំងបច្ចុប្បន្ន វាមិនមានសារធាតុ Bisphenol A (BPA) ឡើយ។