ការរក្សាសីតុណ្ហភាព
យើងបានធ្វើតេស្តនៅក្នុងមន្ទីរពិសោធន៍លើធុងទឹកកកនេះក្នុងសីតុណ្ហភាពបរិយាកាស 32°C ដោយមិនចាំបាច់មានដុំទឹកកក ឬដោយដាក់ត្រឹមពាក់កណ្តាល។ វាប្រើរយៈពេល 5 ម៉ោង ទើបសីតុណ្ហភាពកើនឡើងពី 5°C (សីតុណ្ហភាបម្ហូបអាហារដកចេញភ្លាមពីទូទឹកកក) ដល់ 15°C។
ដោយបន្ថែមទឹកកក 1.33 គក រយៈពេលដែលចំណាយលើកំណើនសីតុណ្ហភាពពី 5°C ទៅ 15°C គឺមានរយៈពេល 9 ម៉ោង ក្នុងលក្ខខណ្ឌដូចគ្នា។
សមត្ថភាពផ្ទុក៖
ចំនុះ៖ 22 លីត្រ | សូមណែនាំសម្រាប់មនុស្សចំនួន 2 ទៅ 4 នាក់។
ទំហំ
ទំហំខាងក្រៅ៖ បណ្តោយ៖40 សម | កំពស់៖ 40 សម | ទទឹង៖ 28 សម។ទំហំខាងក្នុង៖ បណ្តោយ៖28 សម | កំពស់៖ 32.5 សម | ទទឹង៖ 19 សម។
ការណែនាំសម្រាប់ប្រើប្រាស់
ដើម្បីបង្កើនមុខងារ និងភាពជាប់បានយូរបស់ធុងទឹកកក យើងសូមណែនាំឱ្យលោកអ្នក៖
- ដាក់ដុំទឹកកកទៅបាតធុង បន្ទាប់មកដាក់ម្ហូប និងសាច់កកទៅបាតធុងលើដុំទឹកកក
- ដាក់ម្ហូបស្រស់ពីខាងលើ និង/ឬម្ហូបអាហារដែលមិនត្រូវការត្រជាក់ ដូចជាផ្លែឈើស្រស់
- បំពេញប្រឡោះដែលនៅសេសសល់ជាមួយដុំទឹកកក
ទុកធុងនៅកន្លែងម្លប់ បើកវាតែនៅពេលចាំបាច់ និងបិទវាវិញឱ្យបានលឿន។
ការការពារ
យើងប្រើប្រាស់ប៉ូលីស្ទីរែនដើម្បីរក្សាសីតុណ្ហភាពក្នុងធុង និងបន្ថយល្បឿនចុះកំដៅរបស់ម្ហូប និងភេស្ជៈនៅក្នុងធុងទឹកកក។
នេះគឺជាការរក្សាគុណភាពម្ហូបអាហារបែប “អកម្ម” និងមិនរក្សាម្ហូបឱ្យនៅកកជាប់នោះទេ។
ដើម្បីធ្វើឱ្យមុខងារ និងរយៈពេលស្រស់កាន់តែមានភាពល្អប្រសើរឡើង យើងសូមណែនាំឱ្យលោកអ្នកបន្ថែមដុំទឹកកកជាច្រើនទៀត រហូតដល់ទំងន់ 1.5 គក។