Hide Filters
Filters 0
Sort by :
Filters 0
  • បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
  • បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
  • បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
FORCLAZ

បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ

8553377
$6,00
ពន្ធត្រូវបានបូកបញ្ចូល
  • បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
  • បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
  • បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
បង្អែមបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក សម្រាប់ដើរភ្នំ ទំងន់ 70 ក្រ
ទំហំ:
ចំនួន

Home Delivery
Within 48 Hours
Available
Click & Collect
Pickup in store within 4 Hours
ក្រុមអ្នកដើរថ្មើរជើងរបស់យើងបានបង្កើតបង្អែមនេះសម្រាប់សកម្មភាពរាងកាយរបស់អ្នក (ការដើរថ្មើរជើង) ជាមួយនឹងថាមពលសមស្របសម្រាប់ទំងន់អប្បរមា៖៧០ ក្រាម។

ថាមពល 386 កាល់ឡូរីក្នុង 100 ក្រ (ទំងន់គ្មានទឹកនៃអាហារដែលមានទំងន់ 70 ក្រ)។ ទំងន់មានជាតិទឹកវិញចុងក្រោយ៖ ១៥០ ក្រាម។

ការរៀបចំបង្អែមផ្លែឈើបុកបញ្ចូលគ្នានូវផ្លែប៉ោម និងចេក។គ្រឿងផ្សំ៖ នំស្រួយផ្លែប៉ោម 31.2% (ផ្លែប៉ោម 65% ម្សៅពោត ស្ករ សារធាតុលាយបញ្ចូលគ្នា៖ ប្រេងផ្កាឈូតរ័ត្ន) នំស្រួយចេក 31.2% នំប៊ីស្គីត 20% (ម្សៅស្រូវសាឡី ស្ករ ប្រេងដូង ម្សៅនំ៖ ឌីសូដ្យូម ពីរ៉ូផូស្វាត អំបិល) ស្ករ។; * មានគ្លុយតែន ; អាចបន្សល់នូវ៖ ស៊ុត ទឺកដោះគោ ស៊ុលហ្វាត ជីភ្លៅកង្កែប ត្រី ក្តាមខ្យងសមុទ្រ ល្ង គ្រាប់ផ្លែឈើ ម៉ូតាត សិប្បសត្វ គ្រាប់សណ្តែក ។

Nutritional value: 50 g | 100 g
Energy: 816 kJ - 193 kcal | 1632 kJ - 386 kcal
Fat: 1.9 g | 3.8 g
of which saturates: 1.7 g | 3.4 g
Carbohydrates: 41.0 g | 83.0 g
of which sugar: 32 g | 63 g
Protein: 1.4 g | 2.8 g
Salt: 0.1 g | 0.2 g

BENEFITS

ងាយស្រួលប្រើ

លឿន និងងាយស្រួលរៀបចំ (3/5 នាទី) ជាមួយនឹងកម្រិតទឹកនៅខាងក្នុង

ផ្តល់ថាមពល

386 កាលឡូរីសម្រាប់ 100 ក្រាមពេលគ្មានជាតិទឹក និង 150 ក្រ ពេលបញ្ចូលជាតិទឹក។

ងាយស្រួលផ្លាស់ទី

ទំហំប្រអប់ 15 x 15 x 2.5សម។ ទំងន់សរុប៖ 70 ក្រ

TECHNICAL INFORMATIONS

ការណែនាំសម្រាប់ប្រើប្រាស់

បើកាតាប និងបត់ចុងទាំងសងរបស់វាងអោយប៉ះគ្នា ដូច្នេះបាតកាតាបបើកដូចចាន។
បន្ថែមទឹកក្តៅ ឬទឹកជិតពុះចំនួន 100មល (កម្រិតលេខ 3)។ លាយជាមួយនឹងស្លាព្រា។ បិទខ្សែរូត។ កូរកាតាបរបស់អ្នកអោយបានទៀងទាត់នៅពេលផឹកទឹក។រង់ចាំរយៈពេល 3 ដល់ 5 នាទី។ បើក កូរម្តងទៀត និងទទួលបានភាពសប្បាយរីករាយ។
បង្អែមផ្លែឈើបុកនេះអាចទទួលទានបានត្រជាក់ជាមួយនឹង ឧទាហរណ៍ដូចជា ទឹកដោះគោ ដែលក្នុងករណីនេះវាចំណាយពេលច្រើន។

ដំណើរខ្សោះជាតិទឹក ឬសំងួតត្រជាក់?

ម្ហូបអាហាររបស់យើងភាគច្រើនត្រជាក់ស្ងួត (លើកលែងតែគ្រឿងទេស អង្ករ ប៉ាស្តា)។ នេះគឺដំណើរការបន្សុទ្ធ (ការឆ្លងកាត់របស់ទឹកពីស្ថានភាពរឹងទៅជាឧស្ម័នដោយផ្ទាល់)។ នេះរក្សានូវគុណភាពអាហារបំប៉នទាំងអស់ដែលត្រូវបានជ្រើសរើសចេញពីរូបមន្តធ្វើម្ហូប (មិនដូចនឹងដំណើរការខ្សោះជាតិទឹកផ្សេងទៀតឡើយ)។ វាក៏ជួយរក្សារសជាតិម្ហូបអាហារមិនអោយខូច និងកាត់បន្ថយការប្រើប្រាស់នូវសារជាតិរក្សាគុណភាព ហើយនេះពិតជាសំខាន់។

តើផលិតផលត្រូវបានរៀបចំយ៉ាងដូចម្តេច?

ប្រភេទម្ហូបសំងួតត្រជាក់របស់យើងត្រូវបានផលិតនៅប្រទេសបារាំង។
សាច់គោ (មកពីប្រទេសបារាំង) ត្រូវបានចំអិននៅសីតុណ្ហភាពទាប (ប្រហែល 70°C) រយៈពេលពី 45 នាទី ដល់ 1 ម៉ោងមុននឹងអស់ជាតិទឹក។គ្រឿងផ្សំផ្សេងទៀត (អាហារជាម្សៅជាដើម) ត្រូវបានសំងួត្រជាក់ដាច់ដោយឡែក។
គ្រឿងផ្សំរបស់យើងទាំងអស់ត្រូវបានដាក់បញ្ចូលគ្នាជាមួយនឹងគ្រឿងទេស និងរុក្ខជាតិដែលមានក្លិនឈ្ងុយ ស្របទៅតាមរូបមន្តដែលបានរៀបចំ។ ជាចុងក្រោយ វាត្រូវបានគេដាក់ក្នុងថង់ក្រដាសមួយៗ។

ទំងន់ និងទំហំ

ទំងន់មានជាតិទឹកវិញ៖ 150 ក្រ
ទំងន់ស្ងួត៖ ៥០ ក្រ
ទំហំ៖ 15 x 15 x 2.5 សម
ទំងន់សរុប៖ 70 ក្រាមជាមួយនឹងថង់