តើប្រអប់បាយនេះត្រូវបានរៀបចំយ៉ាងដូចម្តេច?
ដោយសារប្រអប់បាយនេះមានទំហំធំ វាផ្តល់ភាពងាយស្រួលក្នុងការដាក់ម្ហូបសម្រាប់មនុស្សម្នាក់ ឬពីរនាក់។
ដោយសារទំហំធំ ប្រអប់នេះមានថតកំពស់ 2 ជាន់។
ហោប៉ាវខ្សែរូត 1 សម្រាប់ដាក់ស្លាព្រាសម និងរបស់ប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀត។ ហោប៉ាវ 1 ទៀតសម្រាប់ដាក់ថង់ត្រជាក់។
ហោប៉ាវចំហៀងពង្រីកទំហំបានចំនួន 2 សម្រាប់ដាក់ដប (ឬ កំប៉ុង) ទឹក ចំណុះរហូតដល់ 50 សល ឱ្យនៅឈរត្រង់បាន។
ខ្សែស្មាផ្តល់ភាពងាយស្រួលក្នុងការស្ពាយតាមខ្លួន។
តើប្រអប់បាយនេះធ្វើសុពលភាពដាក់ឱ្យប្រើប្រាស់យ៉ាងដូចម្តេច?
យើងបានជ្រើសរើសអេប៉ុងប៉ូលីអ៊ុយរេតានដែលក្រាស់ (PU) សម្រាប់បង្កើនមុខងាររក្សាសីតុណ្ហភាព។ យើងខ្ញុំបានធ្វើតេស្តផលិតផលនេះនៅក្នុងមន្ទីរពិសោធន៍ ដោយគោរពទៅតាមស្តង់ដា EN 12546-2 នៅសីតុណ្ហភាព 32 អង្សារសេ ដោយមិនចាំបាច់ប្រើទឹកកក ឬដាក់ត្រឹមពាក់កណ្តាលប្រអប់នោះទេ។ វាប្រើរយៈពេល 5 ម៉ោង ទើបសីតុណ្ហភាពកើនឡើងពី 5°C (សីតុណ្ហភាបម្ហូបអាហារដកចេញភ្លាមពីទូទឹកកក) ដល់ 15°C។
ដោយដាក់ទឹកកក ទម្ងន់ 300 ក្រាម សីតុណ្ហភាពនៃអាហារផ្លាស់ប្តូរពី 5°C រហូតដល់ 15°C បានរយៈពេល 8 ម៉ោង ក្នុងស្ថានភាពដូចគ្នា។
របៀបប្រើប្រាស់ប្រអប់បាយនេះឱ្យមានប្រសិទ្ធភាពខ្ពស់
ដើម្បីរក្សាវាឱ្យត្រជាក់បានយូរ លោកអ្នកអាចបន្ថែមថង់ត្រជាក់មួយ ឬច្រើនទៅក្នុងហោប៉ាវដែលស្ថិតនៅខាងក្នុងថតធំ។ លោកអ្នកអាចដាក់ប្រអប់់បាយថ្ងៃត្រង់ និងម្ហូបទៅក្នុងទូទឹកកកមុននឹងដើរភ្នំ ឬទទួលទានដើម្បីបង្កើនភាពស្រស់របស់វា។
ប្រអប់អាហារកាន់តែពេញ វានឹងធ្វើឱ្យម្ហូបកាន់តែស្រស់។ ដុំទឹកកកមានលក់នៅក្នុងហាង ឬនៅលើវេបសាយន៍ Decathlon។
តើមានបទបញ្ញត្តិអ្វីខ្លះពាក់ព័ន្ធនឹងវត្ថុធាតុផ្សំរបស់ប្រអប់បាយនេះ?
ផលិតផល និងវត្ថុធាតុរបស់យើងទាំងអស់ស្របទៅតាមបទបញ្ជាដែលមានជាធរមាន។ ស្របទៅតាមបទបញ្ជារបស់ប្រទេសបារាំងបច្ចុប្បន្ន វាមិនមានសារធាតុ Bisphenol A (BPA) ឡើយ។